Refurbished kantoormeubelen

Refurbished kantoormeubelen

Nieuwe kantoormeubelen zijn vaak duur en heel wat bedrijven hebben helemaal geen budget om de kantoormeubelen regelmatig te vervangen. Maurice Traa en Ron Speksnijder (vandaar de firmanaam Mauron) zijn in 2011 gestart met de verkoop van goedkope kantoormeubelen. Mauron is gespecialiseerd in refurbished kantoormeubelen van het bekende Nederlandse kwaliteitslabel Ahrend. Volgens het Financieel Dagblad was het bedrijf in 2017 al een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Op tweedehands-kantoormeubelen.nl is een groot assortiment gebruikte kantoormeubelen in degelijke staat terug te vinden.

Refurbished kantoormeubelen

Showroom

Op de website krijgt u al een voorproefje, maar u kan de showroom van Mauron aan de Microweg 40 te Nijmegen ook persoonlijk bezoeken om zelf de staat van de meubels te controleren. Er zijn steeds bureaus, zit-sta bureaus, bureaustoelen, kantoorkasten, vergaderstoelen, vergadertafels en designmeubelen in het assortiment. Omdat de stoelen gestoffeerd worden, is het niet te merken dat deze meubels niet nagelnieuw zijn.

5 jaar garantie op herstofferen

Refurbished kantoormeubelen

U leest het goed! De bureaustoelen van Mauron zijn volledig gestoffeerd en het bedrijf biedt u graag maar liefst 5 jaar garantie op de slijtvastheid van het gebruikte textiel. Nieuwe Ahrend meubelen zijn duur en als de stof versleten is, zijn refurbished kantoormeubelen zeker een volwaardig, degelijk en spotgoedkoop alternatief. Haast alle onderdelen van de meubels kunnen worden vervangen of hersteld. U kan naast een upgrade van uw meubels ook kiezen voor het huren van kantoormeubelen voor een bepaalde tijd.

Mauron draagt door de verkoop van gebruikte kantoormeubelen mee aan de duurzaamheid van haar klanten. En u draagt ook nog bij aan een schoner leefmilieu met minder afval. Door een mooie, nieuwe kleur voor de meubels uit te zoeken, helpen we bij Mauron om de werkomgeving van uw onderneming op goedkope wijze te realiseren en moderniseren. Hergebruiken is dubbel gewonnen!

Reageren is niet mogelijk.