Stock optimization of inventory optimization?

Stock optimization of inventory optimization?

Stock optimization en inventory optimization zijn de Engelse termen voor de Nederlandse term van voorraad optimalisatie. Bedrijven, online winkels hebben te maken met het bevoorraden van hun assortiment. Soms gaat het om kleine hoeveelheden, maar er worden ook veel grote bestellingen geplaatst. Hoe weet je hoeveel je van een artikel moet hebben? Hoe kan een bedrijf zijn voorraad beheer optimaliseren? Voorkom een hoop onnodig papierwerk, vertragingen met leveringen, verlies van inkomsten. Hou je magazijn en de voorraad op orde. Behoud tevreden klanten!

Wat is het belang ervan?

Elk bedrijf moet voor voldoende voorraad zorgen, wil de klant zijn product kunnen blijven kopen. Met stock optimization wordt dit bewerkstelligd. Simpelweg wordt het product besteld en geeft de fabrikant daaropvolgend akkoord. Het magazijn staat klaar om de levering binnen te halen. Voor elk bedrijf is een effectief voorraadbeheer noodzakelijk om misstappen te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een overload van een product, dat wat weggegooid moet worden, omdat de vraag niet toereikend is. Zorgen dat er het precieze aantal producten aanwezig is. Het gebruik van software kan bedrijven hierin aanzienlijk ondersteunen.

Laat de winst maar komen!

Optiply is een voorbeeld van een software wat een uitstekende ondersteuning biedt bij stock optimization. Bedrijven kunnen met Optiply hun voorraad en omzet beheren. Het maakt het proces gemakkelijker doordat het geautomatiseerd is. Als bedrijfsleider kun je deze handige tool inkopen. Je voert er op makkelijke wijze gegevens in en het programma voert daarna voor jou de berekening uit. Op deze wijze worden bestellingen op tijd geplaatst, worden voorraden automatisch aangepast aan de vraag. Weggooien van spullen wordt gewoon verleden tijd. Hiermee wordt veel geld bespaard en de omzet zal groeien!

Reageren is niet mogelijk.