Op zoek naar koopwoningen Rotterdam

Op zoek naar koopwoningen Rotterdam

Wij zijn al een tijd op zoek naar leuke en betaalbare koopwoningen Rotterdam, maar tot nu toe nog zonder resultaat. Daarom hebben wij besloten om de aankoopmakelaar De Vastgoed Experts in te schakelen. Zij hebben jarenlange ervaring wat betreft de aan en verkoop van een woning en kunnen ons dan ook goed helpen met het vinden van een geschikte woning. Nadat wij eerst een gesprek met de aankoopmakelaar hebben gehad weet deze naar welk huis wij op zoek zijn. Zo moet het huis minimaal drie slaapkamers hebben en een garage is geen must, maar wel prettig om te hebben. 

Wij gaan verhuizen

De makelaar heeft echt zijn best gedaan en binnen een paar dagen konden wij al een eerste bezichtiging doen. Helaas was dit huis niet onze smaak en de buurt waar dit huis stond vonden wij ook niets.  Gelukkig is de makelaar meteen verder gaan zoeken en nog geen week later konden wij wederom een huis gaan bezichtigen, deze keer in een buurt waar ik in opgegroeid ben. 

Zowel de buurt als het huis was precies naar wij op zoek waren en een paar weken later hebben wij kunnen tekenen als eigenaren van deze woning. Zonder de hulp van de aankoopmakelaar waren wij nu nog op zoek naar een andere woning.

 

Reageren is niet mogelijk.