Via Baarslag makelaardij een leuke koopwoning Zwolle

Via Baarslag makelaardij een leuke koopwoning Zwolle

Voor mijn werk was ik verplicht om samen met mijn gezin te verhuizen naar Zwolle. Natuurlijk kreeg ik van de baas wel een verhuisvergoeding, maar daar bleef het ook bij. Een huis moest ik zelf gaan zoeken en dan zo dicht mogelijk bij mijn werk. Omdat ik echt niet wist waar ik moest gaan zoeken naar een woning heb ik de hulp ingeschakeld van Baarslag makelaardij om een leuke koopwoning Zwolle voor ons te zoeken. Aangezien de makelaar meer ervaring heeft wat betreft de aanschaf van een koopwoning hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt aan deze makelaar en de rest aan de makelaar over gelaten.  

Missie geslaagd, wij gaan verhuizen naar Zwolle

Nooit verwacht dat wij op zo een snelle termijn onze spullen in konden pakken om te gaan verhuizen naar Zwolle. De makelaar heeft zijn uiterste best gedaan en ons meerdere woningen in Zwolle laten zien. De laatste woning welke wij gingen bezichtigen voelde meteen goed aan toen wij daar binnen liepen en wij wisten meteen dat dit ons nieuwe huis ging worden.

Baarslag makelaardij heeft echt een geweldig huis voor ons gevonden. Kan dan ook iedereen aanraden die een huis zoekt in de omgeving van Zwolle om eerst bij deze makelaar aan te kloppen. Niet alleen voor koophuizen kan je hier terecht, maar ook voor een huurhuis ben je hier aan het juiste adres.

 

Reageren is niet mogelijk.