Moet er niet aan denken, inbraak Rotterdam

Moet er niet aan denken, inbraak Rotterdam

Niemand zit erop te wachten dat er mensen zijn die zonodig jouw huis in komen zonder dat je erom gevraagd hebt. Erger is dan nog dat je hele huis doorzocht wordt op iets wat in hun ogen waardevol is, maar er geen rekening mee houden dat er ook spullen tussen zitten wat emotionele waarden voor ons kan hebben.

Voor een tijd terug kwamen wij thuis en merkten dat ook ons huis aan een inbraak Rotterdam niet voorbij was gegaan. Onze hele voordeur was beschadigd en het slot hadden de dieven er helemaal uit gehaald. Meteen de politie gebeld om eventuele sporen nog veilig te kunnen stellen.

Een zeer emotionele gebeurtenis

Gelukkig kon Noodvoorzieningenbedrijf N. Kreuk ons helpen om ons huis weer zo veilig mogelijk te maken. Niet alleen door het plaatsen van goede sloten, maar ook door een alarminstallatie op te hangen. Onze waardevolle spullen, voor zover wij deze nog hebben, zitten nu veilig opgeborgen in een kluis die wij ook bij het Noodvoorzieningenbedrijf N. Kreuk hebben gekocht.

Omdat een inbraak zoveel inbreuk op je privacy kan hebben raad ik iedereen aan om een beveiligingsbedrijf in handen te nemen en zo binnen en buiten alles wat mogelijk is te beschermen tegen ongewenste personen.

Reageren is niet mogelijk.