Packstore.nl

Packstore.nl

Veelzijdig, gedreven en snel. Dat zijn de kernpunten van Packstore. Ze bieden de benodigde diensten aan onder één dak, zoals inpak-, ompak- en verpakwerkzaamheden. En bij Packstore staan ze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In samenwerking met uitkeringsinstanties worden mensen de kans geboden zich te ontwikkelingen in onze maatschappij. En dit wordt gecombineerd met de wensen van de klant. Want de kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven blijven altijd het uitgangspunt. Hierdoor kunnen de beste diensten aangeboden worden.

De diensten van Packstore zijn een aanwinst voor elk bedrijf. Want ze zetten zich 100% in voor jouw bedrijf om het beste resultaat te behalen. Of het nou gaat om professioneel transport, de opslag van uw goederen, slim logistiek advies, het in- en ompakken van goederen of een spoedklus; hiervoor bent u aan het goede adres bij packstore.nl. Ze gaan graag aan de slag om de beste service te leveren voor u en voor uw bedrijf. Benieuwd wat ze allemaal doen? Je kunt ze raadplegen voor handmatig inpakken en ompakken, voor e-fulfilment, machinaal verpakken, opslag, orderpicking, distributie, coderen, etiketteren en displays opzetten en afvullen.

Bent u geïnteresseerd? Veel klanten gingen u voor. Bij Fruit Fly Ninja zijn ze positief te spreken over de flexibiliteit en servicegerichtheid van de mensen op de werkvloer. Het is een toegevoegde waarde voor de snelle groei van het bedrijf, waardoor ze altijd kunnen inspelen op de wisselende behoeften. En de mensen van TrueBlue Optics noemt Packstore een bedrijf waar niet moeilijk wordt gedaan, maar waar ze alles doen om zaken voor elkaar te krijgen. U leest het, positieve ervaringen. Wilt u daar ook gebruik van maken? Of wilt u eerst een oriënterend gesprek? Dat kan! Neem dan contact op via de mail of de telefoon, zodat uw mogelijkheden besproken kunnen worden.

Reageren is niet mogelijk.