Kies voor een Cloud First strategie

Kies voor een Cloud First strategie

Als je als bedrijf up-to-date wilt blijven in de huidige digitale samenleving is het zeker van belang dat je SAP beheer goed gedaan wordt. SAP is een softwareprogramma dat de informatievoorziening vanuit je bedrijf onder controle houdt zodat je gebruikers er goed mee om kunnen gaan. Als je er dan ook nog voor kiest om gebruik te maken van Cloud First kunnen je bezoekers er altijd op rekenen dat de informatie die doorgegeven wordt ook de meest recente is.

Zorg voor een goede integratie

In het geval van Cloud First wordt gebruik gemaakt van een strategie waarbij innovatie voorop staat. Bij het gebruik van Cloud First is de investering laag maar levert het wel veel op voor je bedrijf. Het idee achter de strategie is dat er tussen alle omgevingen en niveaus binnen een bedrijf goed samengewerkt wordt. Als er eerder nog gebruik gemaakt werd in het bedrijf van traditionele IT kan deze met Cloud First aangepast worden en zo gemoderniseerd worden. 

Laat het door de professional regelen

Als je het zelf moeilijk vindt om als bedrijf deze strategie te implementeren kun je daarvoor ook een ander bedrijf inschakelen dat daarin gespecialiseerd is. Een voorbeeld hiervan is Ciber Experis. Zij zorgen ervoor dat je bedrijf voorzien wordt van een Cloud strategie waar je wat mee kunt. De strategie wordt voor jouw bedrijf op maat gemaakt en zorgt dat de digitale transformatie zo optimaal mogelijk verloopt. Werk je als bedrijf bijvoorbeeld nog met een oudere IT strategie en wil je graag moderniseren? Dan is een Cloud strategie daarvoor zeker geschikt. Er wordt gekeken naar wat belangrijk is voor jouw bedrijf en waar je klanten wat aan hebben. Zo levert het zowel voor je klanten als voor jou een goede digitale transformatie en omgeving op die bij de tijd is.

Laat SAP integreren op de juiste manier

De informatie die voor de klanten beschikbaar komt is altijd de meest recente zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn en waarvoor ze bij je bedrijf terecht kunnen. Werk je bijvoorbeeld nog met een oudere versie van SAP dan kan deze aangepast worden en zo prima geïntegreerd worden in de nieuwe Cloud strategie.

Mix nieuwe data met statische informatie

Ciber Experis zorgt ervoor dat belangrijke data op de juiste manier gecombineerd worden met statische klantinformatie. Op die manier kan reeds bestaande informatie die nog altijd van toepassing is samen met de nieuwste ontwikkelingen gebracht worden. Zo kunnen data van binnen het bedrijf gecombineerd worden met reeds bestaande informatie maar ook data van buitenaf kunnen toegevoegd worden. De externe bronnen worden dan ook gebruikt om klanten meer informatie te kunnen verschaffen. 

 

Cloud First voor moderne IT

Wil je als bedrijf ervoor zorgen dat veranderingen duidelijk aankomen bij de klanten en je IT moderniseren, makkelijker maken en het ook voor de klanten verbeteren? Dan is het zeker aan te raden om voor Cloud First te kiezen. Binnen deze strategie staat je bedrijf voorop, gevolgd door de technologie.

Reageren is niet mogelijk.