De administratie weer op orde dankzij accountantskantoor Almere

De administratie weer op orde dankzij accountantskantoor Almere

belastingMet het accountantskantoor Almere ben ik ontzettend tevreden. De accountant van het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat mijn administratie weer helemaal op orde is. In het begin had ik namelijk zelf geprobeerd om mijn administratie op orde te houden, maar dat ging niet helemaal zoals ik had gedacht dat het zou gaan. Volgens de belastingdienst had ik een aantal dingen fout opgegeven en daar heb ik heel erg veel problemen mee gehad. Om dit in te toekomst weer te voorkomen had ik besloten om een accountant in te schakelen die alle taken op zich zou nemen.

Goede tip

Van een andere ondernemer had ik de tip gekregen om het accountantskantoor Almere in te schakelen voor het verzorgen van mijn administratie. De accountant zou voor mij alles regelen wat er nog geregeld moest worden. Het enige wat ik nog moest doen was het afleveren van de papieren van mijn administratie en daarna zou de accountant direct aan de slag gaan.

Er is nog wat contact geweest met het bedrijf, omdat niet alles compleet was. De resterende papieren heb ik opgestuurd en daarna is alles voor mij geregeld.

De accountant heeft voor mij ook de belastingaangifte gedaan en alles is goed gegaan!

Reageren is niet mogelijk.