Interessante cursus telefonische acquisitie

Interessante cursus telefonische acquisitie

Bij het bedrijf waar ik werk zijn wij sinds kort bezig met telefonische acquisitie. Het personeel vind het soms nog wel moeilijk om een goed gesprek te voeren met de klanten en daarom is er een cursus telefonische acquisitie gegeven. Aan mij was de taak gegeven om een goed bedrijf te vinden dat de cursus zou kunnen verzorgen.

SalesTopic

Business presentationHet bedrijf dat mij het meest geschikt leek voor deze opdracht was “SalesTopic”. Wij hebben al een keer eerder samengewerkt met het bedrijf en tot nu toe hebben wij alleen maar leerzame trainingen gehad van het bedrijf.

Via de mail heb ik gevraagd of zij ook een cursus telefonische acquisitie konden geven en dat kon gelukkig gedaan worden.

De mensen van het “acquisitie team” hebben de cursus gevolgd en dat was naar mijn horen heel erg leerzaam. Er zijn veel telefonische verkooptechnieken uitgelegd en het personeel heeft deze dan ook toegepast.

Langzamerhand begonnen de klanten binnen te stromen dankzij het “acquisitie team”. De cursus heeft veel invloed gehad op deze stroom van klanten en wij zijn daar heel erg blij mee.

Binnenkort is er nog een cursus gepland om nog dieper in te gaan op de stof!

Reageren is niet mogelijk.