De lekkerste amandeltjes koop je hier!

De lekkerste amandeltjes koop je hier!

Amandeltjes zijn het lievelingseten van mijn dochtertje van 3. Het liefst eet ze ze elke dag, maar daarvoor vond ik ze voorheen altijd te duur. Ze kan ze namelijk niet eten als zij hun schil er nog omheen hebben, want daar kan ze in stikken. Het kost heel veel tijd om deze er zelf af te halen en in de supermarkt zijn degene zonder schil erg duur. Toen ben ik gaan zoeken naar een andere optie, omdat ze er maar om bleef vragen.

Aanrader van een vriendinAmandeltjes

Toen ik het had over amandeltjes met een moeder van de peuterspeelzaal, vertelde ze me dat haar zoontje deze ook zo enorm lekker vond. Zij kocht ze altijd online bij De Notenkraam, dus toen ik thuis kwam ben ik daar ook gelijk gaan kijken. De prijzen lagen zo veel lager dan ik gewend was dus ik heb toen meteen een heleboel besteld. Niet alleen voor mijn dochter maar ook een aantal mixen en wat muesli voor mij en mijn man.

Volgende dag

Bezorging was al de volgende dag, dus we hoefden niet lang te wachten. Ik was daar erg door verbaasd en heel blij mee vooral. Ik zou deze site echt aan iedereen willen aanraden!

Reageren is niet mogelijk.