Biologisch gedroogd fruit is een verantwoorde snack

Biologisch gedroogd fruit is een verantwoorde snack

Ik neem graag biologisch gedroogd fruit mee naar mijn werk. Dit is enorm lekker en ook nog eens een gezonde optie. Mijn collega’s eten in die tijd koekjes, maar ik wil op mijn lijn letten. Natuurlijk is het zo dat je hier niet teveel van moet eten, maar toch is het beter om te eten dan geraffineerd suiker.

Moeilijk te vindenBiologisch gedroogd fruit

In de supermarkt is biologisch gedroogd fruit is het vaak moeilijk om te vinden of het is dan enorm duur. Ik heb het ook een aantal keer op de markt gekocht, maar daarbij had ik het idee dat het er al heel lang lag. Het was best wel smaakloos en droog, niet lekker dus. Toen werd ik door een vriendin getipt om eens te kijken op de website van Ben Evers. Dit is een webshop waar je heel veel gezonde dingen kunt kopen. Daar heb ik toen uiteindelijk een bestelling geplaatst.

Snelle levering

Ik had mijn bestelling al na een werkdag in huis, dat vond ik erg snel. Ik heb ook nog andere dingen bestelt zoals havermout en noten. Het is allemaal mega lekker en ik ga hier zeker nog eens iets bestellen. Ik zou iedereen aanraden om ook eens een kijkje te nemen!

Reageren is niet mogelijk.