Gehoortoestel Lyric

Gehoortoestel Lyric

Lyric is een gehoortoestel die bijna onzichtbaar is. Dit apparaatje kan ervoor zorgen dat diverse geluiden weer als muziek in de oren klinken. Helaas is dit model niet voor iedereen geschikt en daarom is het verstandig om eerst een leverancier te zoeken in jouw omgeving die dit apparaatje levert. Omdat dit apparaatje zo klein is, moet dit op een speciale manier worden ingebracht. Je hebt er dan, voorlopig geen omkijken meer naar.

Het is een prachtig apparaatje en niet zichtbaar voor de mensen om jou heen. Het geluid is fantastisch, enige nadeel is dat deze niet door de verzekeraar vergoed wordt. Dus dit kan de aanschaf hiervan belemmeren.

Phonak gehoortoestel

Phonak heeft verschillende toestellen die op ieders eigen manier bepaalde tonen en geluiden weergeven. Het is daarom erg belangrijk dat een professioneel, in dit geval een specialist of een audicien, helpt met het aanmeten en uitkiezen van het juiste apparaat.

Niet alleen voor hoortoestellen ben je bij een Phonak winkel aan het juiste adres. Het is namelijk ook mogelijk om andere spullen te kopen om zo een gesprek makkelijker te volgen. Denk hierbij aan diverse speakers. Op deze website kan je al diverse modellen vinden en lezen welke mogelijkheden zij hebben. Onze opa kan weer genieten van elk geluid wat hij nu weer kan horen. Ook op verjaardagen heeft hij weer het hoogste woord.

Reageren is niet mogelijk.