Weekendwerk in Veldhoven

Weekendwerk in Veldhoven

Op zoek naar weekendwerk in Veldhoven, dan ben je bij McDonald’s. Hier zijn heel veel vacatures te vinden waarop je kan reageren. Wie kent deze hamburgertent niet, iedereen is er beslist wel een keer wezen eten. Vroeger kwam ik hier ook vaak en toen kon ik er wel van dromen om hier mijn werk te vinden. Nu zijn wij tien jaar verder en inderdaad, heb ik hier een leuke, parttime, baan gevonden. Aangezien ik een student ben en wel veel tijd over heb om wat extra zakgeld te verdienen, ben ik hier gaan solliciteren.

Kijk op de website voor weekendwerk in Veldhoven

Online ben ik aan mijn baan gekomen, want op de website van dit bedrijf staan heel veel vacatures. Je kan op deze website dan ook kijken om een leuke baan te vinden. Heb je er ééntje gevonden dan kan je hierop reageren. Je kan rechtstreeks een whatsapp sturen naar het nummer wat je op de website ziet staan. Zodra deze is ontvangen wordt er contact met je opgenomen.

Inmiddels werk ik hier alweer een paar maanden en ik vind het geweldig. Zowel de collega’s waarmee ik werk en het werk wat ik doe zijn erg leuk.

Reageren is niet mogelijk.