Op zoek naar een “leren jas dames”

Op zoek naar een “leren jas dames”

versano jasToen ik laatst met mijn vriendin de stad in ging moest zij een leren jas hebben. Zij was er al een tijdje naar op zoek en van een vriendin had zij gehoor dat de jas die zij zocht in de aanbieding was. Helaas kon mijn vriendin die jas niet vinden en daarom zijn wij via het internet op zoek gegaan.

Online wel gevonden

De jas die mijn vriendin wild hebben was van Versano en daarom zijn wij online op zoek gegaan naar “leren jas dames“. De zoekterm “leren jas dames” leverde heel erg veel suggesties op. Heel toevallig kwamen wij op de eerst pagina precies de jas tegen die mijn vriendin moest hebben. Op de website was de jas ook afgeprijsd.

Mijn vriendin twijfelde geen moment en daarom heeft zij de jas gelijk besteld. Het afrekenen ging heel erg makkelijk via haar eigen bank. Een dag later ontving zij het pakketje met de jas.

De jas zat helemaal goed en daar was zij heel erg blij mee. Wij zijn heel druk bezig geweest met zoeken, maar gelukkig heeft mijn vriendin nu de jas die zij al een tijdje wilde hebben!

 

 

Reageren is niet mogelijk.