Voor alle administratieve zaken ga ik naar administratiekantoor Almere

Voor alle administratieve zaken ga ik naar administratiekantoor Almere

Dankzij de goede hulp van administratiekantoor Almere was mijn administratie weer snel in orde. Als eigenaar van een goedlopende speelgoedwinkel had ik niets te klagen. De verkoop verliep super en ik had al mijn administratieve zaken netjes op orde. Helaas bracht een hartaanval bij mij roet in het leven. Ik werkte op de bewuste dag rustig op mijn kantoor, was bezig met de administratie. Eigenlijk voelde ik mij de hele week al niet goed, maar heb daar geen aandacht aan geschonken.

Een paar dagen later werd ik in het ziekenhuis wakker, dat was best wel schrikken. Gelukkig heb ik van alle ellende weinig meegekregen. 

Goed geholpen door het administratiekantoor

Omdat mijn winkel ook door mijn vrouw en kinderen werd gerund is de winkel tijdens mijn afwezigheid gewoon open gebleven. Zelf deed ik altijd mijn eigen administratie, maar daar was voorlopig geen tijd voor. Daarom hebben wij alle administratie uit handen gegeven aan het administratiekantoor in Almere. Voor mij een hele geruststelling dat ik mij daar geen zorgen over hoef te maken. Nu weet ik zeker dat mijn administratie tot in de nopjes toe wordt geregeld. Een andere geruststelling is dat ik de hulp van het administratiekantoor per boekjaar kan betalen en ook nog in termijnen, weer een zorg minder.

 

Reageren is niet mogelijk.