Lokale seo uitbesteed

Lokale seo uitbesteed

De website van het bedrijf waar ik werk werd bijna niet bezocht. Het team baalde daar wel van, omdat er best veel tijd en geld geïnvesteerd was in de website. Mijn voorstel was daarom om op zoek te gaan naar een bedrijf dat de lokale seo voor ons kon verzorgen

Eerder gedaan

logo-regiopromotorAl eens eerder heb ik met een bedrijf samengewerkt dat ervoor zorgt dat websites beter gevonden en bezocht worden. Bij mijn vorige werk hadden wij namelijke een zelfde soort probleem en daarom wist ik precies waar ik dit moest zoeken.

Het bedrijf dat ik heb benaderd voor de lokale seo is Regiopromotor. Voor mijn vorige werkgever heb ik ook contact gezocht met dit bedrijf en dat beviel destijds heel erg goed.

Er is e-mail verkeer geweest met het bedrijf en daarna is er een afspraak geweest. Mijn werkgever was bij de afspraak en samen hebben wij het doel besproken.

Regiopromotor is na de afspraak aan de slag gegaan met de lokale seo en al in de eerste weken groeide het aantal bezoekers op de website. Tot op heden zijn wij tevreden met de diensten die zijn geleverd door Regiopromotor!

Reageren is niet mogelijk.