Eenvoudig een nieuwe temperatuurregelaar

Eenvoudig een nieuwe temperatuurregelaar

temperatuurregelaar

Hulp ontvangen

Ineens was onze temperatuurregelaar defect en hoe dat zomaar kwam, had niemand een idee van. Heel vervelend, want daardoor lagen verschillende processen een tijdje stil. Het duurde een tijdje voordat een monteur langs kwam en zelfs hij vertelde dat hij er vrij weinig aan kon doen. Wij hadden een nieuwe temperatuurregelaar nodig. Omdat het beleid de afgelopen jaren flink veranderd was, wist niemand direct waar de andere temperatuurregelaars vandaan kwamen. Mijn taak was toen om even in de boeken te gaan snuffelen of ik kon vinden met welk bedrijf wij een linkje hebben.

Al snel kwam ik erachter dat de andere regelaars van Cascade af kwamen, dus daar heb ik toen contact mee opgenomen! Het contact verliep snel en eenvoudig. Ik moest hen laten weten wat het probleem was en om welk soort temperatuurregelaar het ging. Natuurlijk wisten zij direct welke dat was, zij zijn immers de specialisten! Het is duidelijk dat zij hoge kwaliteit leveren, want het schijnt dat de kapotte temperatuurregelaar al bijna 15 jaar oud was!

Al snel hadden wij een nieuwe besteld en Cascade zorgde ervoor dat die direct gebruikt kon worden. Altijd fijn, zo’n goede en snelle samenwerking! Wij willen niets anders meer.

Reageren is niet mogelijk.