Bestel je eigen Dopper fles met logo

Bestel je eigen Dopper fles met logo

Het is wel zo beetje het grootste succes van Nederlandse bodem op het gebied van het dagelijks leven; de Dopper. Dopper is een waterfles, waarvan je de dop om kan draaien om er een drinkbekertje van te maken die rechtop blijft staan. Bijna iedere jongere heeft er de laatste jaren wel één gehad, waardoor je echt van een groot succes kunt spreken. Wil jij nu zelf ook een Dopper, maar wil je niet dat je de jouwe kwijtraakt tussen alle dezelfde waterflessen? Laat dan je fles bedrukken met je eigen logo. Zo herken je je fles uit duizenden en maak je meteen goede reclame.

Eigen logo

Je kan je Dopper met logo laten bedrukken, op een manier zoals jij dat wilt. Er zijn verschillende kleuren Dopper flessen, waardoor je zelf kan kiezen welke je het beste vindt passen bij je beeldmerk. Je kunt zelf bepalen met wat voor logo je Dopper wordt bedrukt, of dit nu een bekend logo is uit bijvoorbeeld een tv-serie of van je eigen bedrijf. Het hebben van een Dopper met logo is ideaal als relatiegeschenk, als promotiemateriaal om je opkomende bedrijf onder de jongere doelgroep onder de aandacht te brengen, of gewoon voor jezelf, zodat je je fles overal kan herkennen en deze er meteen een stuk mooier uitziet.

Volledige bedrukking

Je kan je bedrukking doorsturen naar de officiële dealer en je Dopper wordt met jouw logo bedrukt. Dit kan volledig in alle kleuren die je logo rijk is en zelfs om de hele Dopper heen. Het is dus mogelijk om de complete dop rond te laten bedrukken met je eigen logo. Zo kan niemand meer om je logo heen. Deze bedrukking zal ook niet snel loslaten, omdat de waterfles vaatwasser bestendig is. Ga je voor milieubewust, trendy en marketing sterk? Dan laat je je Dopper met logo bedrukken.

Reageren is niet mogelijk.