Geweldig mooi schuifdeurkasten op maat bij Storhus Interieur

Geweldig mooi schuifdeurkasten op maat bij Storhus Interieur

Omdat wij in onze woonkamer meerdere hoeken hebben waar een normale kast niet in past hebben wij besloten om meerdere schuifdeurkasten op maat te laten maken bij Storhus Interieur. Vrienden van ons waren hier geweest en hebben meerdere mooie kasten laten maken, van inloop tot een schuifdeurkast. Omdat wij in onze woning weinig kastruimte hebben maar wel verschillende loze ruimte, leek het ons een goed idee om hier kasten voor te laten maken. Daarom hadden wij besloten om eens langs de showroom van Storhus Interieur te gaan.  

Zeer mooie kasten

Door het bezoek aan Storhus Interieur zijn wij zo enthousiast geworden dat wij ook voor onze slaapkamer een mooie kast willen hebben. Deze kast willen wij laten maken van aluminium en voorzien van luxe toevoegingen zoals softclosing of stofborstels. Als we  iets willen hebben dan willen wij het ook goed doen en daarvoor waren wij bij Storhus Interieur aan het juiste adres.

Mocht je ook op zoek zijn naar een mooie op maat gemaakte kast ga dan eens langs bij Storhus Interieur. Hier hebben zij verschillende modellen staan waar je eventueel een keuze uit kan maken, Maar natuurlijk kan je ook met mooie ideeën komen, samen kom je er beslist uit om een mooie kast te laten maken.

Reageren is niet mogelijk.