Afwerking geschikt voor buiten

Afwerking geschikt voor buiten

Wil je buiten gebruik maken van multiplex dan kun je niet zomaar iedere soort plaat gebruiken, komt er vocht in de plaat dan zal deze uitzetten en uiteindelijk onbruikbaar worden. Met multiplex buitenkwaliteit zorg je ervoor dat er geen vocht in de platen kan komen, de platen zijn op een speciale manier verlijmd om dit tegen te gaan. De platen zijn zeer geschikt om buiten te gebruiken, door de platen te schilderen is de bescherming nog beter.

multiplex buitenkwaliteit

Geschikt om de gevel te bekleden

Wil je de gevel bekleden of hout gebruiken voor bijvoorbeeld de buitenkant van de schuur, dan heb je een houten plaat nodig die bestand is tegen alle weersinvloeden. Door het gebruik van multiplex buitenkwaliteit weet je zeker dat je een perfecte plaat hebt, de lange levensduur van de plaat garandeert je jaren plezier met je afwerking. Voordeel van de platen is ook dat deze net zo stevig zijn als de andere soorten multiplex.

Binnen en buiten te gebruiken

Wil je zeker weten dat je een plaat hebt die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken, dan zijn de multiplex buitenkwaliteit daar zeker geschikt voor. In de webshop van multiplexoutlet.nl vind je verschillende soorten platen, voor betonbekistingen maar ook voor buitenafwerking. Wil je de platen op maat gezaagd hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.