Aanleggen domotica, een vak apart

Aanleggen domotica, een vak apart

Voor het aanleggen van domotica in ons huis, kwamen we terecht bij Liza Group. We wilden graag meer geautomatiseerde systemen in huis. Voor comfort maar ook voor veiligheid en met het oog op later. We worden tenslotte ook een dagje ouder en we willen eigenlijk nog wel een hele tijd in ons huidige huis blijven wonen.

Aanleggen domotica zonder hak- en breekwerk

Aanleggen domoticaWe hadden alleen geen zin in veel hak- en breekwerk. Je hele huis staat dan op z’n kop, daar is niet tegenop te poetsen. Dit zagen we niet zitten. Bovendien waren we echt op zoek naar een specialist die ons ook kon adviseren over de systemen zelf. We wisten wel ongeveer wat we wilden maar niet hoe we dat voor elkaar konden krijgen. Bij Liza Group zitten specialisten die kunnen adviseren. Niet alleen over de systemen maar ook over het aanleggen van de domotica in onze specifieke woning. Zo kun je kiezen om alles te bekabelen of juist voor draadloos. We hebben heel goed advies gekregen en hebben gekozen voor een combinatie.

We zijn nog steeds erg blij met onze keuze voor domotica en voor de Liza Group. Wil jij ook domotica laten aanleggen? Neem dan zeker ook even contact op met Liza Group.

Reageren is niet mogelijk.