Een personal trainer in Geldrop

Een personal trainer in Geldrop

Vorige week ben ik samen met een personal trainer Geldrop begonnen aan een speciale training. Van mijn huisarts kreeg ik de opdracht om af te vallen en wat ook belangrijk was om aan mij conditie te werken. Vaak was ik na een rondje met de honden wandelen al helemaal buiten adem. Ook merkte ik dat deze rondjes steeds kleiner werden omdat mijn conditie het niet toe liet om langer te lopen. Dat was dan ook een reden om er een deskundige bij te halen, die voor mij als een soort stok achter de deur fungeerde.  

Een verschil van dag en nacht

De personal trainer in  Geldrop was voor mij een hele goede stap geweest. Deze man heeft voor mij een speciaal programma gemaakt en ook mijn voeding was onder de loep genomen. Nu kon ik geen smoes verzinnen als ik een keer geen zin had om mij uit te sloven, maar daar nam Ilias Renou geen genoegen mee. 

Wij zijn nu een half jaar verder en ik ben al meer dan tien kilo kwijt. Natuurlijk heb ik hier heel veel moeite voor moeten doen, maar dat was mij alleen nooit gelukt. Kan ook niet anders zeggen dat ik super blij ben met de hulp van Ilias Renou .

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.