BHV cursus volgen in Zoetermeer

BHV cursus volgen in Zoetermeer

Ben je van plan om een BHV cursus Zoetermeer? Kom dan naar de locatie van G4S Training & Safety aan de Radonstraat 100. Op deze trainingslocatie van G4S kun je veel verschillende BHV cursussen volgen, van de basistraining tot gespecialiseerde cursussen en herhalingstrainingen. Dit alles op een locatie met veel ruimtes zijn die op een zo realistisch mogelijke manier praktijksituaties kunnen nabootsen. De juiste combinatie tussen theorie en praktijk maakt dat een BHV cursus in Zoetermeer volgen de ideale manier is om het certificaat op een effectieve manier te kunnen behalen.

Keuzes BHV cursus

Op de trainingslocatie in Zoetermeer kun je verschillende BHV cursussen doen. Zo kun je hier terecht als je pas net nieuw bent in de wereld van de bedrijfshulpverlening, maar ook als je al ervaren bent maar een opfrisser nodig hebt. Daarnaast biedt G4S BHV cursussen aan die meer op specifieke aspecten gericht zijn, zoals het blussen van een beginnende brand of jezelf opleiden tot ploegleider. Naast BHV cursussen heeft G4S ook veel cursussen in Zoetermeer beschikbaar op het gebied van EHBO, industriƫle trainingen en zaken als agressiemanagement en H2S-instructies.

Realistisch trainen

Je leert het beste uit proberen, en daar hebben ze bij G4S rekening mee gehouden. De BHV cursus die je in Zoetermeer kunt volgen, zorgt ervoor dat je ook weet hoe je de opgedane kennis in de praktijk kunt uitvoeren. Naast professionele theorielokalen zijn er op het terrein ook veel verschillende oefenlokalen, zoals een laboratorium waar je kunt oefenen met brand blussen en een kantoorruimte waar iemand een letsel heeft opgelopen. Op deze locatie wordt er gebruik gemaakt van lotusslachtoffers, zodat er ook geoefend kan worden met het werken met mensen. 

Wanneer je een BHV cursus volgt, is het belangrijk dat de kennis die je opdoet ook op locatie inzetbaar is. Door goed in een herkenbare omgeving te oefenen, kun je echt zeggen dat je de vaardigheden paraat hebt staan. Volg daar een BHV cursus in de daarvoor bestemde G4S Training & Safety locatie in Zoetermeer.

Reageren is niet mogelijk.