Glazen kassen laten maken

Glazen kassen laten maken

kasEen van de dingen die ik steeds belangrijker vind is gezond eten. Sinds kort ben ik van plan om mijn eigen eten te verbouwen. Het lijkt mij namelijk een goede manier om gezond eten te maken, omdat ik dan zelf kan bepalen met welke voedingstoffen de plant gevoed wordt.

In de tuin

Om mijn eigen groenten en fruit te produceren ben ik op zoek gegaan naar glazen kassen. Deze glazen kassen kunnen gebouwd worden door een kassenbouwer.

Via het internet kwam ik terecht bij het bedrijf Kroonkas. Op de website stonden foto’s van hele mooie kassen en daarom heb ik besloten om contact op te nemen om een afspraak te maken.

Een week later kwam er iemand langs van Kroonkas om alles door te nemen. Tijdens het gesprek heb ik uitgelegd wat ik wilde hebben en waar het voor nodig zou zijn. Er is toen een tekening gemaakt en die beviel mij wel.

De kas kon worden geleverd uit de voorraad en dat beviel mij heel erg goed. Een week later stond de kas namelijk ook in mijn tuin en daarom kon ik beginnen met het planten van de zaadjes.

Voor nu is het wachten, maar af en toe moet ik de zaadjes water geven!

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.