Dermalogica

Dermalogica

Dermalogica is een merk dat zich niet alleen richt op de verzorging van de huid, maar voornamelijk op het gezond en mooi maken van iedere huid. Dit doet het merk door hoogwaardige en kwalitatieve huidverbeteringsproducten aan de bieden. De formules die het merk gebruikt zijn effectief en leveren de beste resultaten. Dermalogica weet jouw huid weer gezond te maken en dat valt te zien! Want een gezonde huid is een mooie huid. 

dermalogica

Dermalogica is dé nummer één keuze van professionals wereldwijd. Dit is natuurlijk niet voor niets. Het merk stopt veel tijd en kennis in het uitdenken van nieuwe, effectieve formules zodat het altijd aan de top staat wanneer het gaat om de nieuwste technologieën en de nieuwste actieve werkstoffen. Zo weet het merk altijd het beste resultaat te leveren voor jouw huid. 

In 1986 is het huidverbeteringsmerk opgericht. Jane Wurwand wilde de kennis van schoonheidsspecialisten vergroten aangezien er toen nog geen vervolgopleidingen waren voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Ze richtte daarom het International Dermal Institute op in Californië. Hier wist Jane Wurwand schoonheidsspecialistes op te leiden die hierdoor een betere waardering kregen van consumenten en een beter concurrentiepositie behaalden. Vandaag de dag heeft het IDI meer dan 40 vestigingen wereldwijd en wordt het gezien als een topopleiding voor schoonheidsspecialisten. 

Tijdens het oprichten van de opleiding viel het Jane Wurwand op dat de producten die op de markt waren, niet voldeden aan de alle eisen om een huid gezond te maken. Daarom begon ze zelf producten te ontwikkelen die de huid verbeteren en gezond maken. De producten werden alleen verkocht door gediplomeerde schoonheidsspecialisten die een opleiding bij het International Dermal Institute hadden gevolgd. Op deze manier konden de producten alleen aanbevolen worden als er een professionele huidcheck was gedaan. 

dermalogica-breakout-clearing-foaming-wash

Dermalogica biedt voor iedere huid de juiste behandeling aan. De Dermalogica AGE Smart productlijn is gericht op de rijpere huid door huidveroudering aan te pakken. Dermalogica UltraCalming is een productlijn speciaal voor de gevoelige huid die deze weet te kalmeren. En de Dermalogica Clear Start productlijn is ideaal voor de jonge en onzuivere huid. Maar dit zijn niet alle productlijnen van het huidverbeteringsmerk. Bij Beautyfashionshop bieden we veel Dermalogica producten aan om ervoor te zorgen dat iedere huid kan genieten van de geweldige werking die het merk te bieden heeft. 

Met Dermalogica weet je dat je goed zit. Het merk is een pionier op het gebied van ingrediëntentechnologie en weet daarom altijd de juiste hoeveelheid actieve werkstoffen te gebruiken. De producten zijn allemaal dierproefvrij en uitsluitend verpakt in tubes of pompsystemen om de formules zo goed mogelijk te bewaren. 

Koop Dermalogica veilig, snel en voordelig bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.  

Reageren is niet mogelijk.