Ik ben zeer tevreden over fysiotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Ik ben zeer tevreden over fysiotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Dankzij de fysiotherapie Utrecht Leidsche Rijn, ben ik van mijn  klachten af. Helaas ben ik enig tijd geleden slachtoffer geweest van een ongeval. Gelukkig ben ik er nog goed vanaf gekomen nadat mijn hele auto total loss is verklaard. Echter heb ik wel een aantal flinke kneuzingen opgelopen en hiervoor ben ik zelfs een aantal weken thuis van mijn werk gebleven. Toen ik nadat het ongeval was gebeurd ter controle mee moest naar het ziekenhuis, hebben zij gezien dat er een pees is gescheurd in mijn enkel. In de eerste instantie zou ik hier met wat rust en voorgeschreven pijnstillers nog vanaf kunnen komen. 

fysiotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Een behandelplan

Toch bleef ik erg veel last houden van mijn enkel. Ook na die paar weken rust. Daarom ben ik mij eens wat op het internet gaan oriënteren om te kijken wat ik het beste kan doen tegen mijn klachten. Al vrij snel kwam ik op de website uit van, fysiotherapie Utrecht Leidsche Rijn. Hier kon ik veel informatie vinden over de werkwijze die hier wordt gehanteerd en ook waarom. Hier voelde ik mij prettig bij en ik besloot een afspraak te maken. 

Al bij de intake is er een behandelplan samengesteld. Ook is er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd en hierdoor krijg ik nu de juiste behandeling. Ik voelde al na de tweede sessie dat mijn klachten minder werden.

Reageren is niet mogelijk.