Een zeer interessante life reading

Een zeer interessante life reading

Sinds ik een life reading heb gehad, weet ik wat mijn doel in mijn leven is. Tijdens zo een sessie worden er  tarotkaarten gelegd en symboolstenen gecombineerd met holistisch coachen. De vraag die hierbij wordt gesteld is jouw  levensdoel en de levenslessen die je op je levenspad kunt tegenkomen. Echter is een vraag stellen tijdens deze sessie niet echt nodig. De tarotkaarten, symboolstenen en de coaching geven aan waar je op dit moment in jouw leven staat. Tevens krijg je de mogelijkheden te horen, die jou kunnen helpen om jouw levensmissie te bereiken.  life reading

Wil jij ook een life reading ondergaan?

Ben jij ook benieuwd wat de toekomst jou gaat brengen en wil je weten hoe je met bepaalde uitdagingen in jouw leven om moet gaan. Maak dan snel een afspraak met Anne Claire Venemans.  Zo een sessie duurt 90 minuten en de kosten hiervan zijn €125,00.

Een tijd terug heb ik ook aan zo een sessie deelgenomen en ik kan zeggen dat het mij bijzonder heeft geholpen. Vaak had ik vragen, waar ik geen antwoord op kreeg. Nu heb ik mijn cirkel helemaal rond en weet ik nu in bepaalde situaties goed te handelen. Dankzij deze life reading heb ik mijn persoonlijke weg in het leven gevonden. 

Reageren is niet mogelijk.