Klik hier voor meer informatie over garantie op toiletten

Klik hier voor meer informatie over garantie op toiletten

Het is weer zo ver, je moet een nieuw toilet aanschaffen. Maar hoe weet je nou of je de goede keuze maakt? Het uitkiezen van een toilet is geen routine aankoop. Een toilet kan rustig tien jaar meegaan, dus dan moet de garantie hier ook op aansluiten. Wil je graag meer weten? Klik hier voor meer informatie over garantie op toiletten.

De garantietermijn

Garantie is veelal een verkeerd begrepen onderwerp. Veel mensen denken dat de duur van een garantieperiode afhankelijk is van het soort product en van de leverancier. Gedeeltelijk is dit wel zo. De ene leverancier biedt namelijk een langere garantie op zijn producten als de ander. In werkelijkheid is elk bedrijf per wet verplicht om voor in Nederland gekochte producten een garantie van twee jaar te bieden. Er zijn natuurlijk uitzondering voor deze regel. Je krijgt bijvoorbeeld geen twee jaar garantie op een pak melk. Voor een telefoon, bank, lamp of een toilet is dit echter wel fijn om te hebben. Klik hier voor meer informatie over garantie voor specifiek toiletten.

Wat houdt garantie in?

Klik hier voor meer informatie over wat garantie exact inhoudt. Toch is het eenvoudig uit te leggen; garantie betekent dat de fabrikant garandeert dat het product niet bij normaal gebruik binnen de garantieperiode kapot gaat.

Reageren is niet mogelijk.