Rijbewijs halen in Nijmegen

Rijbewijs halen in Nijmegen

Een vriendin van mij raadde mij aan om mijn rijbewijs in Nijmegen te gaan halen. Zij had daar een aantal maanden geleden afgereden. De school waarbij zij reed was haar heel erg goed bevallen. Ik besloot het nummer te bellen van de school die zij aan mij had doorgegeven. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mee moet helpen.
Aan haar vertelde ik dat ik graag wilde beginnen met lessen. Samen plande wij een proefles in om te kijken wat mijn niveau was. Ik vond het best wel spannend, maar de vrouw aan de telefoon verzekerde mij dat ik goed begeleid zou worden en niets kon gebeuren.
rijbewijs Nijmegen

Snel mijn rijbewijs in Nijmegen halen

Een vriendelijke man kwam mij een week later met de lesauto ophalen. Hij vertelde mij dat hij mij ging helpen om mijn rijbewijs in Nijmegen te halen. De eerste les gingen wij focussen op het besturen van de auto. Het was mijn taak om te sturen terwijl hij schakelde en gas gaf. Ik merkte al snel dat het best wel goed ging, de auto had ik goed onder controle. Mijn rijinstructeur zei dat hij blij verrast was en hij keek ernaar uit om mij te leren rijden.

 

 

Reageren is niet mogelijk.