Examentraining wiskunde havo: vergroot je slagingskans

Examentraining wiskunde havo: vergroot je slagingskans

Wiskunde is voor veel eindexamenkandidaten een struikelvak. Daarom is examentraining wiskunde havo echt aan te raden als je bang bent dat je jouw examen wiskunde niet gaat halen. Dit kan met de examentraining van Ex(samen)training. 

Examentraining wiskunde havo: verdieping en herhaling

Examentraining wiskunde havoIn twee dagen tijd word je met examentraining wiskunde havo helemaal klaargestoomd voor jouw eindexamen. De training wordt in het weekend gegeven of in de meivakantie. Je wordt begeleid door vakdocenten met maar dan 30 jaar ervaring in het onderwijs. Zij kunnen lastige stof extra uitleggen, verdiepen en toelichten zodat je het steeds beter begrijpt. Daarnaast is er vooral veel ruimte om te oefenen. Door te oefenen krijg je de lesstof steeds beter in de vingers en door de herhaling blijft het ook steeds beter hangen. Je voelt je zekerder waardoor je ook relaxter je eindexamen in gaat. En doordat je meer ontspannen bent, zal je ook minder fouten maken.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij ook examentraining wiskunde havo volgen? Klik dan hier voor de website van Ex(samen)training. Je vindt hier alle informatie over de training, de verschillende locaties en de data. Ook kun je je hier direct aanmelden voor een van de trainingen. Vergroot ook jouw slagingskans met deze examentraining.

Reageren is niet mogelijk.