Prachtige leren aktetassen

Prachtige leren aktetassen

Een aktetas is een platte, rechthoekige tas, die een beetje de vorm van een doos heeft. Door het handvat kun je de tas in de hand dragen. Van vroeger uit worden aktetassen gebruikt voor het transporteren van documenten, vooral door bijvoorbeeld advocaten, notarissen en juristen. Tegenwoordig wordt er steeds meer gedigitaliseerd en wordt een aktetas door iedereen die een tas met een zakelijke uitstraling zoekt, gebruikt.

Zakelijke uitstraling

Een aktetas is toch echt wel de ultieme tas voor wanneer je op zoek bent naar een zakelijke en professionele tas. Het is echt de perfecte tas voor kantoor. Ondanks dat we tegenwoordig steeds meer met laptops en computers werken, is de moderne aktetas nog steeds heel geschikt voor het bewaren van papieren. Door de fijne vakverdeling kun je in een handomdraai de juiste documenten tevoorschijn toveren. Gelukkig is de moderne aktetas met de tijd mee gegaan en beschikken veel van deze tassen over voldoende ruimte voor je laptop, zo is je aktetas dus ook tegelijkertijd een laptoptas. Vaak blijft er daarnaast zelfs nog ruimte over voor andere benodigdheden, zoals boeken, een etui en een agenda. Een prachtige leren aktetas heeft daarnaast het voordeel dat de ademende eigenschappen van het leer zorgen dat de documenten niet nat worden en lang goed blijven.

Aktetassen met een schouderband

De meeste aktetassen beschikken over een stevig handvat ook over een vaak afneembare en verstelbare schouderband. Met deze schouderband kun je dus je aktetas ook als schoudertas gebruiken. Dat is vooral handig voor scholieren, want dat maakt dat de tas een stuk gemakkelijker mee te nemen is. Ook qua gewichtsverdeling is dat makkelijk, wanneer je bijvoorbeeld zware boeken mee moet nemen, dan hoef je de zware tas niet altijd te tillen. 

Met een leren aktetas laat jij zeker weten een professionele en zakelijke indruk achter. Neem je paperassen en laptop mee in stijl mee in een mooie leren aktetas die tevens dient als schoudertas! Een stoere heren aktetas of elegante dames aktetas.

Reageren is niet mogelijk.