Herenjassen met bontkraag voor mijn zoons gekocht

Herenjassen met bontkraag voor mijn zoons gekocht

versano

Met de familie winkelen

Als jij kinderen hebt, dan weet jij vast hoe lastig het kan zijn om met zijn allen te gaan winkelen. Mijn zoons wilden graag herenjassen met bontkraag en daarvoor zouden wij in eerste instantie de stad in gaan. Omdat wij er telkens maar geen tijd voor hadden, om dat met zijn allen te doen, besloot ik eens online te gaan kijken.

Al snel kwam ik op verschillende webshops terecht waar de meeste herenjassen met bontkraag erg duur waren. Dat moest ik niet hebben natuurlijk! Toen ik even verder zocht, zag ik de shop van Doci voorbij komen. Daar hadden ze veel jassen met bontkragen die allemaal in de aanbieding waren! Zo betaalde ik een stuk minder voor de jassen van mijn zoons en dat kwam precies goed uit. Wij hebben ervoor gekozen nep bontkragen te nemen en geen echte. Zelf ben ik geen voorstander van echt bont en daarom wil ik ook niet dat mijn zoons daarmee rond lopen. Gelukkig hebben wij die keuze gehad bij Doci.

Ook voor leren jassen kun jij daar terecht! Zij hebben allerlei soorten en maten voor vrouwen en mannen. Super leuk, als je het mij vraagt!

 

Reageren is niet mogelijk.