Waar je op moet letten als je een kaptafel uitzoekt

Waar je op moet letten als je een kaptafel uitzoekt

Een kaptafel in je woonkamer of slaapkamer is ideaal. Je kunt er je make-up aanbrengen, je haar borstelen of zelfs föhnen. Al jouw spulletjes berg je gemakkelijk op in de lade zodat het netjes en opgeruimd blijft in je kamer. 

Maar waar moet je op letten als je een kaptafel uitzoekt? Hier moet je van tevoren over nadenken als je een aankoop gaat doen:

  • de spiegel op je kaptafel
  • de afmetingen
  • de lades onder het tafelblad
  • de kleur
Fraaie kaptafel

Spiegel en afmetingen

Allereerst heb je niks aan een kaptafel met slechte spiegel. Zorg dus dat de spiegel van goede kwaliteit is, anders kun je er niet je make-up mee aanbrengen. Onder andere Princess maakt erg goede kaptafels met degelijke spiegels.

Ongetwijfeld heb je al een plek in gedachten voor jouw kaptafel. Nu nog zorgen dat het ook allemaal past! Meet de beschikbare ruimte en zoek specifiek op een kaptafel die binnen die maten past. Zo voorkom je dat je een bestelling doet en pas thuis tot de conclusie komt dat jouw nieuwe tafel helemaal niet past.

Lades

Een kaptafel hoeft overigens niet groot te zijn. Er zit namelijk vaak een lade in waardoor je geen spullen hoeft te bewaren op het tafelblad. Je schuift al je cosmetica gewoon in de lade en doet hem dicht. 

Reageren is niet mogelijk.