Unieke naamborden maken bij Unieknaambord.nl

Unieke naamborden maken bij Unieknaambord.nl

rvs bordBij ons in de straat heeft iedereen een naambord naast de voordeur hangen. Zelf hadden wij nog geen naambord en het leek ons wel een leuk idee om ook een naambord op te hangen. Het naambord moest wel uniek zijn, omdat wij niet dezelfde naamborden als de buren wilden hebben.

Online

Omdat wij een uniek naambord wilden hebben hebben wij via het internet gezocht naar “naamborden maken“, zodat wij zeker weten dat die uniek zouden zijn.

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Unieknaambord.nl. Er was heel erg veel keuze en daarom kwamen wij terecht op de pagina “naamborden maken”. Een blanco naambord konden wij heel erg makkelijk personaliseren.

Het naambord dat wij uit hadden gekozen zag er heel erg gezellig uit. Toen ik alle namen had ingevuld was het naambord eigenlijk al klaar. Via de website kon ik heel erg makkelijk de bestelling plaatsen.

Een aantal dagen later kwam het naambord al binnen. Wij waren allemaal verbaast over de goede kwaliteit van het naambord. Diezelfde dag heb ik het bordje nog opgehangen naast de deur.

Het ziet er heel erg leuk uit en niemand in de straat heeft zo’n bordje!

Reageren is niet mogelijk.