Personal trainer Leiden of omgeving

Personal trainer Leiden of omgeving

De laatste maanden ben ik enorm fit geworden. Daarvoor stond ik niet fit in het leven. Dit had te maken met mijn overgewicht. Ik ben daarom gaan kijken op het internet onder ‘’personal trainer Leiden’’ en kwam terecht bij Marike. Zij beschikt over een uitgebreide dienstverlening met veel personeel wat gespecialiseerd is in bepaalde diensten. Zo is de een gespecialiseerd in voeding en de ander in fysiotherapie.

Zelf zat ik bij Marike en daar was ik erg blij mee. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik enorm ben afgevallen en veel fitter in het leven sta. Bij binnenkomst word je direct goed geholpen. Zo wordt er een passend trainings en voedingsschema voor je gemaakt. Wel is het van belang dat je zelf goed doorzet, want zij kunnen natuurlijk niet alles voor je doen. Personal trainer Leiden

Snel zichtbaar resultaat bij personal trainer Leiden

Bij personal trainer Leiden had ik snel zichtbaar resultaat. Zo vielen er met de week kilo’s vanaf en dat zie je al snel een hele verbetering. Dit kan je ook direct omzetten in motivatie. Persoonlijk vond ik het eten zwaarder dan het sporten. Puur omdat je niet gewend bent om andere producten te eten. Toch went het en daarom wil ik iedereen ook echt adviseren om bij hun langs te gaan om fitter te worden, af te vallen of andere doelstellingen te behalen!

Reageren is niet mogelijk.