Geboortekaartjes ontwerpen via kissgeboortekaartjes

Geboortekaartjes ontwerpen via kissgeboortekaartjes

Ik wilde al heel lang zelf mijn eigen geboortekaartjes ontwerpen want de meeste waar men uit kan kiezen zijn zo cliché geworden dat bijna iedereen dezelfde soort geboortekaartjes heeft. Daarom wou ik iets anders en heb ik de webwinkel kissgeboortekaartjes ontdekt.

Enorm veel keuze

Onmiddellijk zag ik hoeveel mogelijkheden en keuze je daar had om je geboortekaartjes zelf samen te stellen en te ontwerpen. Je kan zelf beginnen met een blanco geboortekaartje en zo helemaal zelf opbouwen.

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken

Ik hoefde gewoon maar aan te duiden in welke trend ik de geboortekaartjes zou kiezen. Nadien kon ik gemakkelijk de kaart naar mijn goesting ontwerpen met de tekst die ik zelf wou en natuurlijk het ontwerp dat ik zelf had gekozen.  De site is zo gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken dat zelf het kleinste kind dit kan. Je eerste proefdruk is helemaal gratis en als je deze ok vindt kan je zoveel kaarten bestellen als je maar wil.

Conclusie: Van mij krijgen kissgeboortekaartjes een 10 op 10 omdat ze je creatief aan de slag laten met geboortekaartjes

Reageren is niet mogelijk.