Implantaten goedkoop laten plaatsen? Dit zijn de mogelijkheden!

Implantaten goedkoop laten plaatsen? Dit zijn de mogelijkheden!

Wil jij implantaten goedkoop laten plaatsen? In Nederland loopt het kostenplaatje voor het laten plaatsen van implantaten snel op. Zeker wanneer je meerdere implantaten nodig hebt, mag je diep in de buidel tasten. Er zijn goedkopere alternatieven die hetzelfde, vakkundige resultaat leveren als in Nederland. Bij Health Travellers kun je terecht voor tandheelkundige behandelingen in het buitenland. De behandelingen met implantaten zijn vaak 60% goedkoper als in Nederland en dit kan veel schelen in de portemonnee. In deze blogpost vertel ik je meer over over het goedkoop laten plaatsen van implantaten in het buitenland.

implantaten goedkoopAlles wordt voor je geregeld

Health Travellers heeft een samenwerking met tandartsen in Roemenië, waardoor ze tandheelkundige behandelingen goedkoper kunnen aanbieden. Het uiteindelijke kostenplaatje is inclusief de vliegtickets naar Roemenië en het verblijf in het land. Het hotel bevindt zich in de buurt van de praktijk waar de behandeling plaatsvindt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je de weg kwijt raakt,  de transfers van en naar het vliegveld worden ook voor je geregeld.

Bekijk de website

Implantaten goedkoop laten plaatsen is dus zeker mogelijk! Health Travellers kan je er alles over vertellen. Neem zeker even een kijkje op hun website, want je kunt daar veel informatie vinden over hun werkwijze en de diensten die zij leveren.

Reageren is niet mogelijk.